Maine coon cattery

                              iliaki kataigida

over de regenboogbrug.......

aurora off iliaki kataigida 
28-03-2017- 21-08-2018Lieve lieve lieve aurora je bent er niet meer dit valt ons zo zwaar het plotseling verlies het niet meer kunnen knuffelen niet meer kunnen kletsen tegen je en niet meer elkaar aankijken terwijl je voor ons zit. je was zo trots zo trots op je kinderen 2 mooie mannen heb je tot je laatste moment kunnen verzorgen jouw kindjes je allesjes je dierbaarste bezit en ineens was je er niet meer we wilde zo veel voor je doen we wilde je helpen maar de dierenarts vond je kanker een ziekte waarbij je nooit meer van zou genezen een klap voor ons en voor je kinderen die waren nog bij je we moesten een keuze maken en we wilde je niet laten lijden
een keuze die heel zwaar was een keuze die je niet wil maken een keuze tussen pijn en geen pijn. 
we wilde je niet laten lijden we gunde jou alle geluk die je nu hebt gevonden over de regenboogbrug lieve aurora lieve meid we missen je zo verschrikkelijk erg! je bloed leef voort bij je kinderen die je alle liefde hebt gegeven meer dan dat zelfs! je bent ons lieve eigenwijze meisje voor altijd tot snel lieve meid tot over de regenboogbrug wacht op ons zodat we elkaar weer kunnen zien..

Stella del mattino's merino 2-09-2019  +23-10-2020


onze lieve merino is niet meer in ons midden met ontzettend veel pijn in mijn hart schrijf ik dit bericht en nogsteeds vol ongeloof dat onze lieve speelse ondeugende en liefdevolle kater er niet meer is.  het laatste wat je verwacht . vooral nadat je net 2 maanden van te voren hem uitvoerig hebt laten testen op afwijkingen zoals hart en nieren en zijn patella's. 
zoals elke dag verzorg ik mijn dieren en zoals elke dag komen ze een knuffel halen om vervolgens buiten te mogen spelen in onze afgesloten tuin. 
alle katers stonden al te trappelen behalve merino , merino stond er niet tussen en vol ongeloof kom ik binnen en zie merino liggen.  in eerste instantie dacht ik nog even van joh gek wat je bent ga toch lekker hoog liggen slapen want merino was merino niet om je even voor de gek te houden of de apartste manieren om even te klieren. maar merino reageerde niet op zijn naam. geen oor beweging geen ademhaling niks. en toen drong het door.. merino heeft ons achter gelaten. vol ongeloof en vol verdriet belde ik mijn dierenarts en wilde weten wat er nu gebeurd was en waaraan hij was overleden en besloten hem naar utrecht te brengen voor sectie. 
na 2 hele lange weken kwam de uitslag merino had niks was niet ziek. maar is aan een acute hart stilstand overleden. 
nogsteeds vol ongeloof lees ik de sectie rapport en het is niet te bevatten dat zon lieve jonge kater die vol in het leven stond en je de dag daarvoor nog even gek mee gespeeld hebt en vol geknuffeld hebt er ineens niet meer is. 

lieve merino je wordt nogsteeds elke dag gemist! elke dag als ik jullie verzorg zie ik je nog liggen zo hopeloos alleen en het leek alsof je sliep.
Lieve merino ik hou ontzettend veel van jou en ontzettend bedankt dat ik jou heb mogen leren kennen en jou heb lief mogen hebben en dat je nu over de regenboogbrug al je streken mag uitoefenen want ik weet zeker het leven met jou daar is nooit saai!

wacht op ons aan de overkant lieve jongen untill we meet again........scarlett off iliaki kataigida  13-10-2019     + 9-11-2021


lieve scarlett wat word je ontzettend gemist! je geklets je aanwezigheid alles je had een nestje van 8 prachtige kittens die je achterliet toen ze 2 weken oud waren...
ik kwam thuis met een lege reismand en met vol verdriet keek ik naar je kleintjes.... die afhankelijk waren van hun moeder prada lag in het nest met jouw kindjes en haar eigen kindje...  ik had geen tijd om te rouwen ik moest voor je kindjes zorgen. gelukkig nam prada de zorg mee op zich en we hebben ze alle 8 er door gekregen lieve scarlett jouw 8 kindjes zijn prachtige lieve mooie sterke kittens geworden Stephanie je dochter hebben we gehouden we hebben dan toch nog iets van je stephanie vervangt je niet maar ze is wel van jou!

lieve scarlett wij missen je!
tot over de regenboogbrug allerliefste meisje en wat was je een geweldige moeder! ondanks de pijn die je had!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram