Maine coon cattery

                              iliaki kataigida


Gastenboek

Marijn Van de gaer
04-08-22 11:33:49
Mijn vriend en ik zijn dit jaar gaan samenwonen. Ik wou heel graag een kat. De enige voorwaarde die hij gaf: het moet dan wel een Maine Coon zijn. Op Facebook kwam ik een berichtje tegen over een Maine Coon kitten dat nog beschikbaar was. Dus ik stuurde een berichtje naar Mariska. Ik was net te laat... maar ze vertelde me dat er weldra nieuwe kittens geboren gingen worden.
Op 7 maart kreeg ik dan ook bericht dat er drie kittens geboren waren. Ik kreeg zelfs direct de foto´s van de pasgeboren kleintjes. En wat werd ik instant verliefd op het meest rode poesje dat er tussen zat. Met veel zenuwen vroeg ik aan Mariska of deze nog beschikbaar was en het antwoord was ja. Mijn vriend en ik twijfelde geen seconde. It was meant to be. We kregen altijd foto´s en updates via Mariska. Een tijd later mochten we haar ook bezoeken. We werden met open armen ontvangen, kregen heel veel informatie. Mariska heeft super veel liefde en passie voor Maine Coons, dat merk je meteen.
Nalu is hier nu al bijna twee maanden en ze groeit als kool. We zijn nog steeds super verliefd op ons rode draakje. Ook al is het soms een wervelwind dat door het huis raast...
Deze cattery is zeker een aanrader!
Laurens en Marloes
29-07-22 20:39:09
Via Facebook zijn wij bij Mariska en Henk terecht gekomen. Wij zochten een maatje voor onze kat Bowie. Vanaf het eerste moment had ik al heel prettig app-contact met Mariska en konden wij langskomen om een beschikbare kitten te bekijken. Wij waren op slag verliefd op kleine Ziggy! We hebben uitgebreid gepraat over de karakters van Bowie en Ziggy en besloten dat Ziggy een goed maatje zou zijn. We mochten vaak langskomen om hem te bezoeken en Mariska stuurde regelmatig updates. Het was ook geen probleem dat Ziggy iets langer bleef in de cattery ivm onze vakantie. Wij hebben Ziggy nu vier weken in huis en wat een heerlijk katje is het. Hij past perfect bij Bowie en het zijn al goede vriendjes. Ziggy is speels, heel sociaal, knuffelig en nieuwsgierig. Bowie en Ziggy spelen met elkaar en zoeken elkaar op. We merken aan Bowie dat hij echt blij is met zijn nieuwe broertje.

Mariska's liefde en betrokkenheid voor de cattery is overduidelijk te merken. Ook alle andere katten waren stuk voor stuk heel leuk! Je kan ook altijd bij haar terecht voor vragen. Ik kan iedereen deze cattery aanraden.

Mariska en Henk, ontzettend bedankt voor Ziggy Stardust!
Emilie & Stephan .
08-01-22 14:04:50
Vorige jaar eind maart voor het eerst langsgekomen en wat zijn we gastvrij ontvangen. We konden terecht voor elke vraag en als we wilden komen knuffelen met onze 2 toekomstige poesjes waren we altijd welkom. Ook bij het ophalen zag je de liefde voor de kleintjes en hoe moeilijk Mariska het had om afscheid te nemen. Maar daar stopt het niet. Ook daarnaast staat ze altijd klaar om vragen te beantwoorden. Dankzij haar deskundigheid is de introductie met onze andere kat goed gegaan en genieten we enorm van onze kittens die inmiddels al behoorlijk groot zijn. Wij zijn enorm tevreden over het contact en de deskundigheid. twee super sociale kittens en wellicht komen er in de toekomst nog meer bij :)
Andre A.J. Boos
06-12-21 13:40:39
Jullie site ziet er geweldig uit, mijn complimenten.
Je kan er veel van leren zoals in mijn geval.
Jacintha Van bohemen
29-09-21 07:28:56
De meest knuffeligste grote haarbal allertijden was onze Blue een echte clown en een grote allesvriend . Ondanks dat onze Blue niet meer bij ons is zou ik de korte tijd dat we met hem hadden niet vergeten . De fokker was altijd nauw betrokken en heeft ons enorm geholpen toen we hulp nodig hadden en ook toen onze Blue erg ziek was . We konden haar zelfs s ochtends vroeg maar ook midden in de nacht bellen . Echt we konden geen betere fokker wensen dan deze ! Zelfs nu we geen kat meer hebben van de cattery appt ze nog steeds om te vragen hoe het gaat en zelfs nu kunnen we haar nog bellen als we vragen hebben of gewoon even kitten willen knuffelen . We gaan zeker in de toekomst nog een kitten hier halen . Voor nu houden we het bij de prachtige herrineringen .. maar voor wie twijfelt en een kitten vanuit deze pracht familie zou willen ik zeg zeker doen !
Tonen: 5  10


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram