Maine coon cattery

                              iliaki kataigida


schijf een berichtje in onze gastenboek

16 berichten op 4 pagina's
Mathilda Verwoerdt
10-06-21 11:42:15
Tijdens onze zoektocht naar Maine Coon Kittens bij deze cattery uitgekomen, waar we meteen een goed gevoel bij hadden. Ontzettend blij dat we hier onze 2 kittens vandaan hebben. Mariska en Henk zijn ontzettend gastvrij en hebben veel verstand van de katten en het ras. We zijn goed ontvangen en zelfs nu we de kittens al een aantal weken hebben, hebben we nog steeds goed contact en kunnen we altijd terecht. De kittens zelf zijn superlief en heel erg sociaal!
Marie-ange cavalieri
05-09-20 17:38:35
nadat we beslist hadden dat we bij onze ragdoll een maine coon bij wouden zijn we op zoek gegaan naar een geschikte katterie, dat was een moeilijke zoektocht maar we zijn uiteindelijk hier terecht gekomen, we hadden hier meteen een goed gevoel bij en dat gevoel was blijkbaar ook terecht. Heel veel liefde voor de coons hier, dat staat duidelijk op de 1ste plaats. We hebben uiteindelijk ook voor 2 kittens gekozen een kater noxx en een poes ona, ze zijn inmiddels al bijna 1 jaar. Heerlijke dieren, perfect gesocialiseerd, en een top karaktertje, noxx is de clown in huis en ona is een echte dame, alles kan, wanneer het haar uitkomt lol. Ook blijft Mariska contact houden en kunnen we er steeds met al onze vragen terecht.
Ben je op zoek naar een coon, zoek niet verder, hier zit je op de juiste plaats
Kim en Perry Van Stuivenberg
05-09-20 13:49:50
December 2018. We hadden onszelf verdiept in katten en de keuze is gevallen op Maine Coon. Na wat zoeken op Google viel ons oog op de cattery van Henk en Mariska. Dus een afspraak gemaakt en langsgegaan want er was toevallig net een nestje dat nog niet besproken was. We werden hartelijk ontvangen en kregen allemaal informatie over het ras, hun aanpak en dat zij het belangrijk vinden dat er een klik is en dat ze een idee hebben waar de kittens terecht komen. Dat voelde goed. We waren hals over kop verliefd op James. Een prachtige rood met witte kitten. Piepklein. We besloten ervoor te gaan. Helaas zat het James niet mee en toch wel onverwacht is James triest genoeg overleden. Na het berichtje van Mariska opnieuw langsgegaan want de cattery beviel ons. Er waren nog 2 kittens uit het nest. Een rood met witte en een zwart met witte. We hebben het besproken en zijn toen gegaan voor Jack. De wit met rode kater. Hij had ook een zusje dat later een broertje bleek te zijn. Wij hebben al een hond dus Jack zou niet alleen zijn in huis maar een kattenmaatje is toch wel heel vertrouwd. Dus de stoute schoenen aangetrokken en ervoor gekozen om Jack zijn broer Murphy ook toe te voegen aan de familie. Daar waren wij maar ook zeker Henk en Mariska erg blij mee. Beter voor de mannen. Het fijne van de Cattery is dat Henk en Mariska erg betrokken zijn bij het welzijn van hun katten. Ook als ze geplaatst zijn. Mariska heeft een medische achtergrond nu met het volgen van een opleiding van dierenarts assistente en als je vragen hebt of twijfel over iets dan kun je bij haar terecht. Wij genieten volop van onze mannen. Echte knuffelkonten.
Carin nielen
21-06-18 09:32:31
op maandag 18 junie 2018, kwam dazz in ons leven, hij zette gelijk de boel op zijn kop. onze andere europese korthaar katten hebben nog een beetje moeite met onze rebel. maar wij denken dat het wel goed komt, door zijn doorzettings vermogen en zijn charme, wat een fijne kat met een mooi karakter, goed in de omgang met kleinkinderen, hij vind het prachtig en geniet van alle buurt kinderen die dazz komen bewonderen. goed verzorgt en opgevoed mariska, weet dat je moeite heb om hem af te geven, maar hij komt in een warm en welkom nest, moet je maar denken, paar grote ogen zitten nu naar mij te kijken, zo van, kroel mij ff, ben lekker zacht en lief. wij houden je op de hoogt van zijn leventje hier, maar we hebben al zoveel foto"s gestuurd dat je er tureluurs van moet zijn geworden,je weet waar dazz zijn residentie is en je mag altijd binnenwaaien, houden je op de hoogte van zijn capriolen, gr carin en adri
Kathinka Van den eijkel
03-04-18 22:27:51
Na dat ik wist wat ik wilde kwam ik bij Henk en Mariska langs. We kwamen aimee ophalen die mocht komen logeren inverband met de vakantie van haar personeel. Na gezellig gekletst te hebben van binnen al de keuze gemaakt dat ik voor dux zou gaan. De weken versterken met intensief contact over dux besloten Liv zijn zusje er bij te nemen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm blij ben met de keuze van dux en Liv maar ook dat ik voor cattery iliaki kataigida gekozen heb. Ik word als ik dat fijn vind dagelijks op de hoogte gehouden van mijn spruiten. De zorg die ze hebben voor de kittens en het socialiseren het knuffelen alles word met liefde gedaan. Van de geboorte tot aan het wegbrengen van hun kindjes ze hebben alles voor ze over. Het eind resultaat is een lief gesosialiseerdt kitten die gek is op kroelen en graag even zijn of haar knuffel komt halen. Ik heb me geen betere cattery kunnen wensen. Na een mindere ervaring gehad te hebben voel ik me hier heel erg op me gemak. En heb alle vertrouwen in Henk en Mariska ook als dux en Liv hier straks wonen zal ik ze nog vaak spreken over hoeveel ik van ze geniet. Kort om cattery iliaki kataigida is een liefde volle cattery die de gezondheid van hun poezen katers en kittens voorop heeft staan. Ze zijn open en eerlijk en geven goed advies en helpen bij de juiste keuze. Houden je op de hoogte van de groei en karakter doormidden van foto’s en filmpjes. Dankje jullie wel liefs kathinka
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram