Maine coon cattery

                              iliaki kataigida


Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
Jacintha Van bohemen
29-09-21 07:28:56
De meest knuffeligste grote haarbal allertijden was onze Blue een echte clown en een grote allesvriend . Ondanks dat onze Blue niet meer bij ons is zou ik de korte tijd dat we met hem hadden niet vergeten . De fokker was altijd nauw betrokken en heeft ons enorm geholpen toen we hulp nodig hadden en ook toen onze Blue erg ziek was . We konden haar zelfs s ochtends vroeg maar ook midden in de nacht bellen . Echt we konden geen betere fokker wensen dan deze ! Zelfs nu we geen kat meer hebben van de cattery appt ze nog steeds om te vragen hoe het gaat en zelfs nu kunnen we haar nog bellen als we vragen hebben of gewoon even kitten willen knuffelen . We gaan zeker in de toekomst nog een kitten hier halen . Voor nu houden we het bij de prachtige herrineringen .. maar voor wie twijfelt en een kitten vanuit deze pracht familie zou willen ik zeg zeker doen !
Khajiit & Kratos of Iliaki
22-09-21 22:49:36
"Hallo.­..­.halloooooooohoooooo is daar iemand?"

"Kratos, er is niemand wakker we kunnen snel wat acterlaten!! "

"Wij zijn Kratos en Khajiit en zijn 2 en 3 jaar oud. Wij zijn hier samen geboren !!!" "ik wel wat eerder dan Kratos en was al bij mijn nieuwe baasje voordat jij kwam " ..

"wij zijn saampjes hier in de eerste weken na onze geboorte opgegroeit en wat hebben wij het toch goed gehad met onze eerste mensen mama !!"

"Hey Khajiit? ik heb gehoord dat het bij jouw wat moeilijker is geweest dan bij mij klopt dat ? " "Ja Kratos.... helaas is mijn lieve poezen mama gestorven aan een hele vervelende ziekte dat kanker word genoemd.... Ik miste mijn mama heel erg want ze zorgde zo ontzettend goed voor mij en mijn broertje Titus.... Gelukkig hadden wij mensen mama nog en die heeft ons zo goed mogelijk voorbereid op het leven. Mama Mariska zorgde dat we schoon waren en genoeg eten hadden en leerde ons op de bak te gaan en hoe we stout moesten zijn..." "ooooo dat heeft mama Mariska en oom Sneez ons ook geleerd, dat stoutzijn !!! heb jij ook geleerd hoe je op je mens hun rug moet meerijden ????"

"Schiet op Kratos ik geloof dat onze mensen bediende eraan komt!!!!!"

"Wij zijn goed verzorgd bij Mariska en Henk en kregen alles wat we nodig hadden.... Een dokter en voedsel en werden geknuffeld en werd met ons gespeelt, ze hebben ook ons gouden mandje uitgekozen waar wij nu voor de rest van ons leven heerlijk lui kunnen leven"

Dank je wel mama Mariska en Papa Henk dat jullie zo goed voor ons hebben verzorg
Kees en Tamara Van Poppel
22-09-21 21:15:54
Wij hebben al 5 coons van Henk en Mariska Matcho Taran Bikkel Makari Riko. Al heel wat mee gemaakt met Bikkel zijn tandjes Taran een goed aardige tumor en nog wat kleine dingetjes maar we kunnen altijd terecht met vragen. Makari is helaas 9 mei overleden ze leefde erg met ons mee ze wilde niks meer hebben voor riko het de rest van het bedrag moesten wij een urn kopen en makari een mooi plekje geven in huis dat hebben we ook gedaan. In Augustus is Taran overleden hun eerste fok kater daar hadden wij en Henk en Marska veel moeite mee Het zijn geweldige fokkers en doen alles met veel liefde we hopen om nog een bleu smoke te verwelkomen die komt gewoon van Henk en Mariska ze noemen ons de iliaki opvang omdat we er al 5 hebben en de 6 de ook.Ze zijn ook heel gast vrij voel mijn eigen altijd welkom .
Erna Erna Wauters
22-09-21 20:59:42
Lieve schatten Henk en Mariska,
Via jullie Cattery hebben we ruim 2,5 jaar geleden leren kennen. We kwamen eerst op bezoek en leerden Sneez kennen. Op 17 juni werd onze schat Titus geboren. Daaropvolgend werd Andante, een schat van een poly poes geboren. De begeleiding, het contact, de opvoeding van de kittens en alle info die je krijgt zijn super!! 🥰💖💕😻. Vele knuffels voor alle Iliaki’s en groetjes voor jullir en nog een knuffel voor Romy
Susanna Rosbergen
22-09-21 20:36:31
Cattery Iliaki Kataigida is echt topp!
Ze zijn er voor jou, en voor je kat.

Heb je vragen? Heb je zorgen? Wil je meer weten? Ze staan echt voor je klaar! Ook wanneer de kat bij je woon, ze houden graag contact.

Ik vind ze echt topmensen, en ben super super super blij met Meeko (mijn maine coon).
Tonen: 5  10


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram