Maine coon cattery

                              iliaki kataigida


schijf een berichtje in onze gastenboek

16 berichten op 4 pagina's
Lilian van der Wiel
22-10-17 16:42:59
Een cattery waar de gezondheid van de katten echt voorop staat. De katten zijn heel sociaal en komen vaak een knuffel halen als je er bent. Kittens worden ook heel sociaal opgevoed en lopen lekker los rond te sprinten in huis.
Wat ik heel fijn vond en nog steeds vind is dat we heel goed op de hoogte werden gehouden tijdens een dipje bij ons kitten (via app, foto's en filmpjes). Mariska & Henk hebben echt alles voor haar gedaan en moet je haar nu eens zien, Hollands welvaren 😉 Je bent ook altijd welkom om even te komen knuffelen. Kan niet wachten tot Aurora eindelijk bij ons komt 😻 Mochten we er nog eentje bij willen weten we jullie te vinden 😘
Jullie zijn toppers!!!
Lia Cornelisse
22-10-17 13:58:15
We hebben het gevoel dat jullie er alles aandoen om het ras /gezondheid zuiver te houden respect .
We kijken ernaar uit om mc dreamy te verwelkomen. Liefs Teun en Lia.
Rens en Valérie Steijsiger
22-10-17 13:51:54
Lieve Mariska en Henk, wat zijn jullie gepassioneerde en fantastische fokkers. Wij hebben via jullie onze rode ondeugd Boris gekregen! Een fantastische kater van alweer bijna 2 jaar. Een knuffelaar, kleine terrorist, naar vooral een schat van een beest die echt een allermans vriend is. Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken (met fotos en filmpjes) en je mag oom altijd langskomen. Verder maakt het jullie ook niet uit om adviezen te geven als er wat is met de poezenkinders!
Jullie en jullie cattery zijn echt een aanrader voor een iedereen die een top maine coon willen aanschaffen!
Bea van Corstanje
21-10-17 20:31:44
Hoi Mariska en Henk,
Wat genieten wij nog steeds van Paco en Gio. Inmiddels zijn ze 9 maanden oud groeien als kool hebben een schitterende vacht, spelen, knuffelen en zijn niet meer weg te denken.
Fijn ook dat we ze echt vanaf dag 1 op hebben zien opgroeien. Was het niet op foto dan was 't wel in 't echt. We hebben destijds een goede keuze aan jullie gehad. Jullie staan altijd met raad en daad klaar. Kortom we zijn nog steeds zeer tevreden over jullie!
Kees, Tamara, Sabrina en Mitchell van Poppel
21-10-17 19:05:15
Wat een top cattery! Altijd goed ontvangen en een warme welkom. Ook hebben Henk en Mariska ons erg goed geïnformeerd over het houden van een main coon! Wij zijn super tevreden en hebben helemaal niets te klagen. Wat een toppers zijn jullie! Wij zijn zeer tevreden over alle hulp die we krijgen. En ook zijn wij helemaal verliefd op onze geweldige kanjer Matcho. Matcho zal vast niet de laatste zijn, en voor de eerst volgende main coon zullen wij ook weer bij deze geweldige cattery aankloppen.
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram