Maine coon cattery

                              iliaki kataigida
op dit moment hebben wij geen kittens beschikbaar...

op dit moment zijn wij zelf in verwachting van ons dochtertje en wij zijn rond 2 juni uitgerekend. houd wel onze planning in de gaten want wie weet zodra ons eigen gezinnetje gesetteld is en we onze aandacht weer netjes kunnen verdelen en de zorg voor kittens op ons kunnen nemen zullen we de planning die eventueel wel klaar ligt op pakken! heel veel kijk plezier mocht u informatie willen vinden. 
mocht u vragen hebben staan wij uiteraard klaar voor beantwoorden van uw vragen zowel via telefoon als mail


met vriendelijke groet 


Maine coon cattery iliaki kataigida Mocht u interesse hebben in 1 van onze kittens lees dan als eerste ons kittenbeleid. De kittens groeien op samen met ons gezin, we geven elk kitten zoveel mogelijk aandacht, zodat het een gezond en sociaal kitten wordt.  Alle kittens mogen pas na minimaal 13 weken en minimaal 7 dagen na de laatste enting het nest verlaten. Kittens die buiten Nederland gaan wonen, verhuizen pas na 15 weken en krijgen een rabiës enting. Ze verlaten dan het nest na eerst gecontroleerd, volledig geënt en gechipt te zijn door de dierenarts. Uiteraard krijgen alle kittens een stamboom en een paspoort mee naar hun nieuwe huis, als extra zorg krijgen de kittens ook een gratis verzekering van een maand mee. 


Alle kittens worden verkocht met een verkoopovereenkomt, u kunt hier de overeenkomst lezen. 
Mocht u het niet kunnen lezen, installeer dan gratis adobe acrobat reader.  Een kitten kost € 950-  en is dan voor u al gecastreerd/ gesteriliseerd.

 bij reserveringen vragen wij een aanbetaling van minimaal€ 250,- per kitten. Wordt-de koop vóór levering geannuleerd, dan wordt het handgeld niet geretourneerd.  Voor -okkers gelden er andere prijzen en voorwaarden!!


beschikbaar

ik ben nogsteeds op zoek naar personeel die me goed willen verzorgen en heel veel willen knuffelen

optie

iemand heeft interesse in mij, maar u kunt nogsteeds naar mij vragen!

besproken

ik heb een lieve eigenaar gevonden

evaluatie

ik blijf misschien in de cattery of mag naar een andere cattery, maar u kunt nogsteeds naar mij vragen!

Ik blijf!!

ik blijf gezellig in de cattery wonen en mag geregeld mee naar show!