Maine coon cattery

                              iliaki kataigida


schijf een berichtje in onze gastenboek

Mathilda Verwoerdt
10-06-21 11:42:15
Tijdens onze zoektocht naar Maine Coon Kittens bij deze cattery uitgekomen, waar we meteen een goed gevoel bij hadden. Ontzettend blij dat we hier onze 2 kittens vandaan hebben. Mariska en Henk zijn ontzettend gastvrij en hebben veel verstand van de katten en het ras. We zijn goed ontvangen en zelfs nu we de kittens al een aantal weken hebben, hebben we nog steeds goed contact en kunnen we altijd terecht. De kittens zelf zijn superlief en heel erg sociaal!
Marie-ange cavalieri
05-09-20 17:38:35
nadat we beslist hadden dat we bij onze ragdoll een maine coon bij wouden zijn we op zoek gegaan naar een geschikte katterie, dat was een moeilijke zoektocht maar we zijn uiteindelijk hier terecht gekomen, we hadden hier meteen een goed gevoel bij en dat gevoel was blijkbaar ook terecht. Heel veel liefde voor de coons hier, dat staat duidelijk op de 1ste plaats. We hebben uiteindelijk ook voor 2 kittens gekozen een kater noxx en een poes ona, ze zijn inmiddels al bijna 1 jaar. Heerlijke dieren, perfect gesocialiseerd, en een top karaktertje, noxx is de clown in huis en ona is een echte dame, alles kan, wanneer het haar uitkomt lol. Ook blijft Mariska contact houden en kunnen we er steeds met al onze vragen terecht.
Ben je op zoek naar een coon, zoek niet verder, hier zit je op de juiste plaats
Kim en Perry Van Stuivenberg
05-09-20 13:49:50
December 2018. We hadden onszelf verdiept in katten en de keuze is gevallen op Maine Coon. Na wat zoeken op Google viel ons oog op de cattery van Henk en Mariska. Dus een afspraak gemaakt en langsgegaan want er was toevallig net een nestje dat nog niet besproken was. We werden hartelijk ontvangen en kregen allemaal informatie over het ras, hun aanpak en dat zij het belangrijk vinden dat er een klik is en dat ze een idee hebben waar de kittens terecht komen. Dat voelde goed. We waren hals over kop verliefd op James. Een prachtige rood met witte kitten. Piepklein. We besloten ervoor te gaan. Helaas zat het James niet mee en toch wel onverwacht is James triest genoeg overleden. Na het berichtje van Mariska opnieuw langsgegaan want de cattery beviel ons. Er waren nog 2 kittens uit het nest. Een rood met witte en een zwart met witte. We hebben het besproken en zijn toen gegaan voor Jack. De wit met rode kater. Hij had ook een zusje dat later een broertje bleek te zijn. Wij hebben al een hond dus Jack zou niet alleen zijn in huis maar een kattenmaatje is toch wel heel vertrouwd. Dus de stoute schoenen aangetrokken en ervoor gekozen om Jack zijn broer Murphy ook toe te voegen aan de familie. Daar waren wij maar ook zeker Henk en Mariska erg blij mee. Beter voor de mannen. Het fijne van de Cattery is dat Henk en Mariska erg betrokken zijn bij het welzijn van hun katten. Ook als ze geplaatst zijn. Mariska heeft een medische achtergrond nu met het volgen van een opleiding van dierenarts assistente en als je vragen hebt of twijfel over iets dan kun je bij haar terecht. Wij genieten volop van onze mannen. Echte knuffelkonten.
Carin nielen
21-06-18 09:32:31
op maandag 18 junie 2018, kwam dazz in ons leven, hij zette gelijk de boel op zijn kop. onze andere europese korthaar katten hebben nog een beetje moeite met onze rebel. maar wij denken dat het wel goed komt, door zijn doorzettings vermogen en zijn charme, wat een fijne kat met een mooi karakter, goed in de omgang met kleinkinderen, hij vind het prachtig en geniet van alle buurt kinderen die dazz komen bewonderen. goed verzorgt en opgevoed mariska, weet dat je moeite heb om hem af te geven, maar hij komt in een warm en welkom nest, moet je maar denken, paar grote ogen zitten nu naar mij te kijken, zo van, kroel mij ff, ben lekker zacht en lief. wij houden je op de hoogt van zijn leventje hier, maar we hebben al zoveel foto"s gestuurd dat je er tureluurs van moet zijn geworden,je weet waar dazz zijn residentie is en je mag altijd binnenwaaien, houden je op de hoogte van zijn capriolen, gr carin en adri
Kathinka Van den eijkel
03-04-18 22:27:51
Na dat ik wist wat ik wilde kwam ik bij Henk en Mariska langs. We kwamen aimee ophalen die mocht komen logeren inverband met de vakantie van haar personeel. Na gezellig gekletst te hebben van binnen al de keuze gemaakt dat ik voor dux zou gaan. De weken versterken met intensief contact over dux besloten Liv zijn zusje er bij te nemen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm blij ben met de keuze van dux en Liv maar ook dat ik voor cattery iliaki kataigida gekozen heb. Ik word als ik dat fijn vind dagelijks op de hoogte gehouden van mijn spruiten. De zorg die ze hebben voor de kittens en het socialiseren het knuffelen alles word met liefde gedaan. Van de geboorte tot aan het wegbrengen van hun kindjes ze hebben alles voor ze over. Het eind resultaat is een lief gesosialiseerdt kitten die gek is op kroelen en graag even zijn of haar knuffel komt halen. Ik heb me geen betere cattery kunnen wensen. Na een mindere ervaring gehad te hebben voel ik me hier heel erg op me gemak. En heb alle vertrouwen in Henk en Mariska ook als dux en Liv hier straks wonen zal ik ze nog vaak spreken over hoeveel ik van ze geniet. Kort om cattery iliaki kataigida is een liefde volle cattery die de gezondheid van hun poezen katers en kittens voorop heeft staan. Ze zijn open en eerlijk en geven goed advies en helpen bij de juiste keuze. Houden je op de hoogte van de groei en karakter doormidden van foto’s en filmpjes. Dankje jullie wel liefs kathinka
Lilian van der Wiel
22-10-17 16:42:59
Een cattery waar de gezondheid van de katten echt voorop staat. De katten zijn heel sociaal en komen vaak een knuffel halen als je er bent. Kittens worden ook heel sociaal opgevoed en lopen lekker los rond te sprinten in huis.
Wat ik heel fijn vond en nog steeds vind is dat we heel goed op de hoogte werden gehouden tijdens een dipje bij ons kitten (via app, foto's en filmpjes). Mariska & Henk hebben echt alles voor haar gedaan en moet je haar nu eens zien, Hollands welvaren 😉 Je bent ook altijd welkom om even te komen knuffelen. Kan niet wachten tot Aurora eindelijk bij ons komt 😻 Mochten we er nog eentje bij willen weten we jullie te vinden 😘
Jullie zijn toppers!!!
Lia Cornelisse
22-10-17 13:58:15
We hebben het gevoel dat jullie er alles aandoen om het ras /gezondheid zuiver te houden respect .
We kijken ernaar uit om mc dreamy te verwelkomen. Liefs Teun en Lia.
Rens en Valérie Steijsiger
22-10-17 13:51:54
Lieve Mariska en Henk, wat zijn jullie gepassioneerde en fantastische fokkers. Wij hebben via jullie onze rode ondeugd Boris gekregen! Een fantastische kater van alweer bijna 2 jaar. Een knuffelaar, kleine terrorist, naar vooral een schat van een beest die echt een allermans vriend is. Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken (met fotos en filmpjes) en je mag oom altijd langskomen. Verder maakt het jullie ook niet uit om adviezen te geven als er wat is met de poezenkinders!
Jullie en jullie cattery zijn echt een aanrader voor een iedereen die een top maine coon willen aanschaffen!
Bea van Corstanje
21-10-17 20:31:44
Hoi Mariska en Henk,
Wat genieten wij nog steeds van Paco en Gio. Inmiddels zijn ze 9 maanden oud groeien als kool hebben een schitterende vacht, spelen, knuffelen en zijn niet meer weg te denken.
Fijn ook dat we ze echt vanaf dag 1 op hebben zien opgroeien. Was het niet op foto dan was 't wel in 't echt. We hebben destijds een goede keuze aan jullie gehad. Jullie staan altijd met raad en daad klaar. Kortom we zijn nog steeds zeer tevreden over jullie!
Kees, Tamara, Sabrina en Mitchell van Poppel
21-10-17 19:05:15
Wat een top cattery! Altijd goed ontvangen en een warme welkom. Ook hebben Henk en Mariska ons erg goed geïnformeerd over het houden van een main coon! Wij zijn super tevreden en hebben helemaal niets te klagen. Wat een toppers zijn jullie! Wij zijn zeer tevreden over alle hulp die we krijgen. En ook zijn wij helemaal verliefd op onze geweldige kanjer Matcho. Matcho zal vast niet de laatste zijn, en voor de eerst volgende main coon zullen wij ook weer bij deze geweldige cattery aankloppen.
Denise Baks
21-10-17 18:24:13
Wij zijn ontzettend blij dat we onze kittens hebben gehaald bij Henk en Mariska! Het zijn mensen met een hart voor Maine Coons en zijn nooit te beroerd om advies te geven en de deur staat altijd open. De katten worden heel liefdevol opgevoed en ze houden je helemaal op de hoogte van je kittens. Super leuk!
Jessica Van as
21-10-17 18:09:07
Geweldige cattery. Lieve katten en schatten van mensen. Katten worden goed opgevoed en zijn ontzettend lief. Deur staat altijd open om advies te vragen of te knuffelen met de babies.
Nelly Vogelezang
06-03-17 09:49:49
Ik heb fantastische foto's gekregen van Mariska om onderzetters van te maken. Ik mag ze zelfs op mijn kraam op de braderieen waar ik sta, verkopen. Uiteraard maak ik voor Mariska zelf ook onderzetters.
Nogmaals heeeeeel hartelijk dank, ik ga er mee aan de slag, kunnen ze binnenkort schitteren op mijn kraam en bij jullie op tafel.
Opmerking:
dankuwel voor uw berichtje!
wij zijn dan ook wel heel erg trots dat u onze foto's wilt gebruiken voor op uw kraam
wie weet komen wij u dan ook een keer tegen en dat we de fotos kunnen bewonderen op uw kraam
D. de Lange
04-04-16 22:36:31
Wij hebben onze Misty, een hele mooie en vooral ook lieve Maine Coon aangeschaft bij Iliaki Kataigida. Aan alles merk je dat Misty met heel veel aandacht is groot gebracht. Ze knuffelt heel graag en luisterde vanaf het begin al naar haar naam (dankzij Mariska ;-). Bij Mariska en Henk waren we altijd welkom om Misty als kitten op te zien groeien zodat we al aan elkaar konden wennen. Ook nu Misty alweer een tijdje bij ons woont, kunnen we altijd nog terecht voor evt. vragen en het uitwisselen van leuke familiefoto's :-). Wat ons betreft is Iliaki Kataigida een echte aanrader!
Hannie Van vugt
13-02-16 23:36:22
Mooi weer henk en Mariska
E van der ploeg
13-02-16 21:23:55
Vanaf het begin volg ik deze prachtige cattery. Mariska heeft een hart van goud en heeft het beste met haar dieren voor!
Daarom hebben wij zonder twijfelen een prachtige kater vanuit het eerste nestje gekocht.
Nog elke dag zijn we blij met deze prachtige sociale Main coon!
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram