Maine coon cattery

                              iliaki kataigida


schijf een berichtje in onze gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Bea van Corstanje
21-10-17 20:31:44
Hoi Mariska en Henk,
Wat genieten wij nog steeds van Paco en Gio. Inmiddels zijn ze 9 maanden oud groeien als kool hebben een schitterende vacht, spelen, knuffelen en zijn niet meer weg te denken.
Fijn ook dat we ze echt vanaf dag 1 op hebben zien opgroeien. Was het niet op foto dan was 't wel in 't echt. We hebben destijds een goede keuze aan jullie gehad. Jullie staan altijd met raad en daad klaar. Kortom we zijn nog steeds zeer tevreden over jullie!
Kees, Tamara, Sabrina en Mitchell van Poppel
21-10-17 19:05:15
Wat een top cattery! Altijd goed ontvangen en een warme welkom. Ook hebben Henk en Mariska ons erg goed geïnformeerd over het houden van een main coon! Wij zijn super tevreden en hebben helemaal niets te klagen. Wat een toppers zijn jullie! Wij zijn zeer tevreden over alle hulp die we krijgen. En ook zijn wij helemaal verliefd op onze geweldige kanjer Matcho. Matcho zal vast niet de laatste zijn, en voor de eerst volgende main coon zullen wij ook weer bij deze geweldige cattery aankloppen.
Denise Baks
21-10-17 18:24:13
Wij zijn ontzettend blij dat we onze kittens hebben gehaald bij Henk en Mariska! Het zijn mensen met een hart voor Maine Coons en zijn nooit te beroerd om advies te geven en de deur staat altijd open. De katten worden heel liefdevol opgevoed en ze houden je helemaal op de hoogte van je kittens. Super leuk!
Jessica Van as
21-10-17 18:09:07
Geweldige cattery. Lieve katten en schatten van mensen. Katten worden goed opgevoed en zijn ontzettend lief. Deur staat altijd open om advies te vragen of te knuffelen met de babies.
Nelly Vogelezang
06-03-17 09:49:49
Ik heb fantastische foto's gekregen van Mariska om onderzetters van te maken. Ik mag ze zelfs op mijn kraam op de braderieen waar ik sta, verkopen. Uiteraard maak ik voor Mariska zelf ook onderzetters.
Nogmaals heeeeeel hartelijk dank, ik ga er mee aan de slag, kunnen ze binnenkort schitteren op mijn kraam en bij jullie op tafel.
Opmerking:
dankuwel voor uw berichtje!
wij zijn dan ook wel heel erg trots dat u onze foto's wilt gebruiken voor op uw kraam
wie weet komen wij u dan ook een keer tegen en dat we de fotos kunnen bewonderen op uw kraam
Tonen: 5  10   20